Menu Content/Inhalt
Home Tevreden Klanten
Tevreden klanten

Een greep uit de opdrachtgevers van Prospect uit de Zorg, het Onderwijs en Gemeentes, waaronder: Lindenhout, Siza, Bureau Jeugdzorg, LSG-Rentray, Kentalis, Overbetuwe College, Fluenta, Scholengemeenschap de Liemers, Kinderopvang. Gemeentes als Arnhem, Nijmegen, Hoogvliet, Brielle, Rotterdam en Tiel.

Prospect gaat ook in op begeleidingsopdrachten uit de profit-sector/het bedrijfsleven.

We zijn erg trots op de reacties van onze tevreden klanten!

"In mijn beleving sluiten de intervisie bijeenkomsten goed aan bij mijn idee: uitwisselen van zaken die ons (persoonlijk) raken, aangevuld met (in veel gevallen) evidence based informatie van jouw kant: voor mij een (h)eerlijke mix. Kortom ik vind de bijeenkomsten tot op heden geslaagd, en dat komt dan weer door jouw aanwezigheid, vandaar: fijn dat jij er ook was."

- Registerdirecteur basisonderwijs


"Het was een goed gesprek. Leuk om te zien hoe jij op een heel natuurlijke manier coachingselementen in een evaluatiegesprek kan vlechten. Een echte coach dus. Dank voor je kundige en prettige coaching!"
- Beleidsmedewerker gemeente


"Marga, bedankt voor je prachtige supervisie. Het heeft me geholpen in een tijd waarbij ik met een zoeklichtje zocht naar wat bij mij paste. Het eindgesprek met mijn manager vond ik erg goed en een mooie afsluiting. De toekomst ga ik positief tegemoet en jij hebt daarbij geholpen. Dank."
- Leidinggevende zorginstelling


"Je kundigheid tijdens de curus Systemisch Werken straalde van je af. Je inspireert en maakt bewust hoe ikzlef verder wil gaan. Je enthousiasme is aanstekelijk. Wij wilden na afloop alleen nog maar door jou verder gecoacht worden!!"
- Leidinggevenden en behandelaren zorginstelling


"Je werkplaatsen smaken naar meer."
- Leidinggevende voortgezet onderwijs


"Deze teambegeleiding heeft meer opgebracht dan vooraf verwacht. We kennen elkaar niet alleen beter nu , maar beseffen veel van elkaar te kunnen leren."
- Wijkregisseurs gemeente